joi, 26 mai 2016

Ce ai facut ?

Nu meriti prima pagina,ar trebui sa te scriu de la jumatate spre sfarsit,sau chiar in coltul paginii. Ce ai facut sa meriti primul rand de pe prima pagina?! 

Ce stii cel mai bine...sa minti,sa iti joci rolul. Ah,actoras de mana a 15a. Rolul de amant misterios si mereu dispus sa faca orice vs. iubitul niciodata prezent. Dar pana cand?! Cat sa mai accepte? Nu ,nu a mai putut ,biata de EA,sa accepte inca o infidelitate. 
          Avea deja prea multe prietene,toate,victimele tale. Culmea ca te accepta,pentru ca te iubea,dar a realizat ca si ea are nevoie de tot ce iti ofera...de iubire,iar cum tu o imparteai cu toate,pentru ea nu mai ramanea mare lucru,asa ca a plecat. 
       Frustrant pentru tine e acum ca a gasit ce merita! Ceva mai bun decat tine! Care ofera intreg si primeste intreg,cum primeai si tu,doar ca el nu se incurca cu jumatati de masura,deci e barbat!

Atat de sec, rece ,slab, esti un copil! Incerci sa ii ranesti orgoliul folosindu te de vechile tale cuceriri. Intr-un final...ce ai reusit? Nimic! Ea tot fericita,poate putin deranjata,sau, si mai mult,dezamagita...de tine,dar bucuroasa ca s-a spulberat totul mai repede decat spera.

Tu alergi din sutien in sutien,uitand de inima care se ascunde sub fiecare san stang pe care il vizitezi. Iar Ea...Ea doarme linistita,seara de seara,pe acelasi piept plin de dragoste,pe care tu nu i-l mai puteai oferi, te jucai "de-a dragostea" cu toate.

Nu iti spun unde gresesti,ar fii mult prea simplu,trebuie sa primesti si tu ce meriti,la fel ca ele toate,ca Ea,ca mine.

   Toate gandurile,framantarile si lacrimile femeilor pe care le-ai amagit te vor bantui; nu vei scapa ,ca tu, ti ai creat propriul Iad cand te purtai ca un drac si amanetai suflete.Al ei si a gasit locul,sper ca si al meu. Si al tau ? Nu stiu..uita te la tine.. 
     Imi e mila de tine,desi nici mila nu poti sa inspiri,tot imi e mila,pentru ca alergi bezmetic dupa ceva-uri,vise,iluzii,deziluzii...
   Nimic nu te va multumi cat timp nu te vei impaca cu tine. Cat timp in tine nu poate inflori iubire,ci doar placere,sa nu te mai mire daca exact cand nu te astepti,te vei transforma din emotie-sentiment,in obiect-material. Sper sa iti gasesti locul, dar dupa cate ai facut,pentru asta,ai nevoie de tot norocul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu