marți, 29 septembrie 2015

Liniste ...

Buna dimineata...
       Azi, am lasat toate treburile despre care ti-am povestit, toate grijile si m-am gandit sa scriu despre tine... Sunt convinsa ca vei fii poate singurul care va intelege ce am scris. Nu m-ar mira, ai fost singurul care a inteles ce-i cu mine , chiar atunci cand ... nici eu nu stiam ce mi se intampla!
        Stim amandoi cum a fost totul,atat de banal, atat de nevinovat... Doar o intamplare. Nu cautam fericirea si nici nu o mai visam; o stiam pierduta, plecase odata cu linistea dupa care tanjeam... Eram debusolata! Stiam doar ca intr-o zi voi primi ceea ce merit...mi se spusese asta foarte des in ultimul timp!
        De la " Buna, X, incantat! ", a plecat totul si sincer, nu imi explic cum ?! dar nici rau nu imi pare... Nu am facut nimic, doar mi-am deschis sufletul. Stiai ca sunt vulnerabila si instabila emotional, erai constient ca nu stiu pe unde merg si unde vreau sa ajung, si totusi, rational, suflet nobil, spargeai cu o dalta de clestar, masca pe care trecutul mi-o tencuise... M-ai eliberat, eram prinsa intre trecut si viitor. Voiai sa traiesc in adevar, sa aflu singura ce fel de om sunt si ce pot oferi. Ai sesizat potentialul! Iti multumesc, si nu doar tie! Le multumesc si lor, celor care ne-au adus impreuna, le multumesc celor care au fost buni, dar si celor ce au fost rai, azi, as fii fost incapabila sa apreciez bunatatea!


      Esti singurul gand care imi ramane in minte , toate vin si pleaca, dar tu esti aici! Nici nu stiu de ce te plimbi atat prin mintea mea... !! Probabil vrei sa ramai, sa stai aici... Ramai! Nu vreau sa pleci vreodata! Uneori ma gandesc ca... te-ai riscat, te-ai sacrificat. Erai secat de puteri....dar ,mi-ai oferit tot ce te mai tinea in viata , sa ma ajuti sa renasc, si prin mine sa te reinventezi..
      Nici nu stiu de ce sau de cine, cum m-am indragostit..; de tine altruist, de barbatul hotarat si determinat sau de copilul arogant?!
Stiu in schimb de cine te-ai indragostit tu si cum... Haah, incercai sa imi redai increderea in mine si ma priveai in ochi si mi-ai atins sufletul! Ai inteles ca nu sunt de gheata, si te-ai indragostit de ceea ce imi pui zilnic pe fata; zambetul!
       Sunt increzatoare, stiu cum arat prin ochii tai; nu e loc de suspiciune, de secrete, ne cunoastem bine sinele, stim ce asteptari avem si ce putem oferi! Ma sperie doar gandul ca ne dorim aceleasi lucruri iar viata langa tine ar fi  o continua aventura, am explora lumea, am cunoaste-o, am iubi-o , si am schimba ce e gresit, iar toate astea m-ar face sa ma indragostesc zilnic de tine.

      Tu, ai fii modul meu de a trai! Azi, nu mai cred ca data de 13 aduce ghinion! As putea sa iti spun mai multe de atat, dar stii bine ca amandoi preferam faptele , nu vorbele! ... Sper ca... ti am facut ziua mai buna , Diamond-Heart !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu