duminică, 17 octombrie 2010

Love is not a reason to cry...

Toata chestia asta cu "te iubesc" ,"nu te mai iubesc"... "te-am iubit"... sa te ia dracu`:)) mi se pare un maaaare rahat. Pe cuvant. Nu mai cred in cuvintele astea... De unde atata iubire? Cand noi atat de prosti suntem ca si fiinta incat punem suflet in orice prostie...cat ar fi de mica, asta inseamna ca mereu iubim, deci suntem un izvor nesecat de iubire... Minciuni!! Minciuni! de 3 ori minciuni. Iubesti? DA bine, stiu, ti se pare o tampenie ce am scris eu aici.. dar ia explica`ti atunci de ce atunci cand el/ea spune ceva , nu iti convine in totalitate si iti dai ochii peste cap. Sau cum e atunci cand vine imbracat/a "anapoda" si in mintea ta e "vai !! asa hal ?:O " si MINTI!! cu tarie la intrebarea "Cum imi sta pisi?"raspunsul e mereu cel asteptat..ca sa demonstrezi cat de mult iubesti tu..;;) "da pisi, iti sta chiar bine :*" Da, bine si cum ramane cu suferinta de dupa relatie... Ha... pai.. normal.. te-ai obisnuit sa "iubesti" si te trezesti ca nu mai ai pe cine :)) Si orgoliul ce iti spune... "Ba esti prost!! :O acum ce faci?" ...si incepi si te zbati sa va impacati.. si telefoane si mesaje... conversatii pe mess...comentarii acide pe Hi5 si Facebook :))
Asta e.. daca nu merge nici asa ce zici..? "Asta e , eu am incercat, imi bag picioarele" si apoi faci pe inabordabilul/a . Patetic-daca stai sa analizezi in amanunt, dar cum toti stim cum e sa treci prin "focurile iubire" spunem "vai ce dureros!"

Si tot mintim.. primim intrebarea "Hai frate.. de ce v-ati despartiti? Va statea bine:( ".. de parca pe Cutarescu il intereseaza povestea ta de dragoste.. eventual ar scrie si un roman in amintirea iubirii:)) ...discutii... doar de dragul de a vorbi... Normal ce putem sa spunem.. nu noi am fost de vina, niciodata nu am cautat cearta... de vina a fost celalalt ! Dupa ce te gandesti.." WTF! Am scapat" primesti o alta intrebare..:> asa sa te "ravaseasca" , de parca nu ar fi de ajuns.."Auzi..:( dar.. mai ti la el/ea?" .... Ce esti prost sa spui ca "DA!! Imi e dor, am gresit.. dar asta e , vad eu.."....nu domne, tre sa minti iar, de parca nu ai mintit o relatie intreaga, sa mai minti si acum, sa stii o treaba... " Eu? :O ha ha... ce ai ma, nu mai simt nimic:-J Chiar crezi ca imi pasa?! " si in timp ce spui asta , daca mai esti si la liceu, sau undeva unde el/ea ar putea fi ... incepi si cauti cu privirea "Unde dracu` o fi :-W X( "
Si noi "iubim" domne :)) ...Dar astia suntem.. si in felul nostru scarbos, iubim, ne exteriorizam, atunci cand avem gogoasa aia pe care o mintim ca e imbracata bine, gogoasa de care spunem ca nu ne e dor... atunci suntem altfel..."Ce fericiti suntem noi!!"

m&g - te iubesc
Asculta mai multe audio diverse

Dracusorul din mine, Semnat : Addicted >:)

Un comentariu:

  1. tare asta : ... incepi si cauti cu privirea "Unde dracu` o fi :-W X( "

    RăspundețiȘtergere