marți, 5 octombrie 2010

Hai, curaj!!


Da, iar am ajuns confuza, de parca nu era de ajuns. Reusesc mereu sa imi complic viata, parca daca e prea multa liniste nu e bine...Vreau actiune eu, ca doar sunt Alexa, pai cum dracu!!
Si mereu ma cert asa.. ma acuz pentru ce am ajuns, pentru ce am pierdut si pentru putinul castigat...
Aseara...desii eram in starea aia de vegetatie... am primit sa zic un "BUZZ!!!"de la viata...Cineva care statuse atat timp in umbra.. si doar privea gresilele mele neincetate m-a trezit.
Am vorbit multe...intr`un timp atat de scurt totusi. Dar a fost de ajuns.. ne cunoastem de un an,ne stim toate defectele si calitatile, chiar daca nu ne spunem.A reusit sa imi dea sa zic.. "motivul"de a imi reveni, sansa de a ma intoarce. Cum o puteam rata?!! Normal ca am acceptat toate conditiile impuse, chiar daca nu era chiar ce imi doream, dar mai bine asa decat deloc,mai bine pe jumate decat cu un gol in suflet si fizic distrusa.
Nu multumesc, nu cer scuze, sau daca fac , se intampla scurt si cand sunt cu adevarat sensibilizata. Dar a reusit sa ma schimbe, de la modul dramatic, la cel placut...A reusit sa imblanzit fiinta salbatica, egoista si rece... M-a topit! Credeam ca e totul pierdut si stiam ca am luat`o iar razna...dar a fost acolo sa ma traga cand stia ca am sa cad... Si mereu mi-am aparat ce am iubit..il tineam ca intr`o fortareata, stimeam ca cineva vrea sa il atinga, sa ii faca rau,deveneam agitata, irascibila, rea si iar greseam. Nu vedeam lumea fara el, nu puteam sa vad mai departe , vedeam doar ce voi face maine si atat...Greseam, cum am gresit si acum, ma ridica, ma scutura si ma pupa... Stie tot ce port acum in mine, ce am purtat si ce voi purta mai mult ca sigur...

Nu`i nevoie sa ii multumesc... fac asta pe fiecare zi cand ma trezesc......

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu