marți, 20 iulie 2010

When I hold you in my arms ;]


Am observat ca de multe ori, daca aflam ca cineva ne iubeste, undeva in mintea noastra sclipeste ideea" Lasa ma ca ma iubeste , ce drac`, tot la mine ramane, doar ma iubeste, ma joc si eu putin".Ce nu stii, este faptul ca persoana care spune ca te iubeste, pai chiar te iubeste, iar tot ce va urma tu sa faci, ca un animal-bou-prost [cum zice un prieten] va avea efecte pe care apoi nu le vei intelege, si iar ii vei spune ca e nebuna/tacanita/ imatura /prea copilaroasa[ sau toata la gramada].Dar care e ala imatur si copilaros? Preferi sa dai vina pe altcineva, pentru greselile tale, cand tu, desi stii ca te iubeste, si iti da dragostea sa ai grija de ea... ce faci? te porti de parca ar fi mingea de fotbal-cand o ai dai cu picioru` si cand nu o ai alergi dupa ea.
Preferi sa spui acelasi lucru in continuu[si asta faceti toti] ca fetele sunt dificile...noi ca noi... dar voi... pe langa faptul ca sunteti insensibili, mai sunteti si magari [fara urechi ], pentru ca nu apreciati nimic din ce poate oferi o fata, o fata [nu o curva, asa cum toti vreti... ca va uitati la ea si spuneti "mama ce buna e!!! as lua`o o data!] O fata nu se gandeste la asta... se gandeste ... daca unu` ca voi [animalutzu`] poate iubi...
Si cand ea te accepta si vede in tine ce nu ar putea sa vada in altcineva si iti spune ca vrea sa o iei in brate.. tu ce ii spui..? N`am timp... Cand vrea sa discutati despre ceva ce o apasa, cand vrea sa fie ascultata... ce faci ?[logic ce faceti toti..8-|] Nu o lasi sa inceapa ca deja stii ce vrea sa spuna...[urat din partea ta.. nu stii ca daca un om vorbeste nu trebuie sa il intrerupi?]
Apoi, dupa o vreme[cand ti se scoala tie] vrei sa fie ca noua... dragalasa si iubitoare ca in vremurile bune..Cam ce crezi ca ar putea fi ea? Masinuta preferata? Dupa ce o busesti vrei sa fie la fel? Chiar daca o repari, tot botita e.
Pentru voi e cel mai bine e atunci cand nu va spune nimeni ce simte[sa va agitati ] sa doriti sa stiti ce mai simte... chiar daca poate de multe ori e greu...e mai bine sa nu fiti sarutati cand ne priviti.. meritati sa vi se intoarca fata [asa cum intoarceti si voi spatele.. si atunci cand il intoarceti meritati un shut ] sa fie valabila conceptia..."un shut in fund, un pas inainte", poate asa.. cand sunteti refuzati intelegeti [sau nu] ce simte o fata cand e lasata singura!!

Bagati la cap... Femeia e ca o vioara... daca o canta un taran scartie, daca o atinge un virtos, scoate muzica!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu