miercuri, 26 mai 2010

I want to say...something ...


De multe ori ne dorim ca persoana de langa noi sa poata intra in minte noastra, sa fim pentru o clipa cea mai interesanta carte!
La inceput era baiatul acela pe care il doareai, dar cu teama. Infatuat, glumet, posesiv, dificil, cu privire dura, patrunzatoare.
Usor, usor au inceput sa vorbeasca...ea cu teama , el cu gandurile lui..nu stia ce avea el in minte, abea tarziu a aflat.
Vorbeau mult, era langa ea...o surprindea..cum de e il interesat..din moment ce ea nu se purta prea frumos cu el. O strangea in brate, Se simtea altfel...nu erau impreuna, dar ajunsese sa isi doresca asta! Incepea sa tina la el..si stia ca nu e bine,nu va fi bine pentru ea. Apoi a vazut ca il interesa cand ajunge acasa..cum e, ce face, cum se simte... Tot ii era teama..Primul sarut i l-a furat..a fost de ajuns o clipa in care sa se piarda...A sarutat`o,a trait clipa, dar apoi era speriata, daca a vazut cineva din liceu..ii venea sa fuga, sa se ascunda. Apoi, ajunsese sa il doresca si pe al doilea. Mereu o protejeaza, avea grija de ea mai mult ca mama ei.

Acum dupa 6 luni in care l-a avut aproape, luni in care toti ii spuneau "E extraordinar!" Luni in care incerca sa deslusesca profunzimea sentimentelor ei,intr`o seara a realizat. Era pe punctul in care credea ca paginile unde scrisese despre ei s-au terminat. In ea se dadea o lupa crunta... auzea in urechea dreapta "Hai, nu mai plange, gata treci peste!" si in cealalta : "Acum ce faci? Nu ai cum fara el!"

Bulversata, plansa, obosita se uita la tefefon..El o suna. A raspuns, apoi cateva secunde nu a spus nimic, incerca sa se abtina din plans, dar parca fiecare cuvant de al lui o ranea si ii dadea fiori ce ii umezeau groaznic ochii.
Au decis sa incheie cearta, ei ii era greu, simtea ca nici lui nu ii e bine, chiar daca radea. Radea pentru ca e baiat si nu vrea sa stea trist. Au vorbit apoi 30 de min la telefon; era tarziu, ar mai fi stat, el a adormit glumind cu ea, incercand sa o scoata din starea groaznica in care se aflase,iar ea, i-a scris un mesaj in care in spune pentru a mia oara ca il iubeste, apoi a adormit!
Ar fi poate mult mai simplu daca am vedea dincolo de infatisare...si zic poate pentru ca ar fi greu pentru cel ce ar trebui sa desluseasca ce e in mintea celuilalt.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu